svømmeferie i egypten
Artikler

Svømmeferie i Egypten – 8 ting du skal huske at pakke

Så er det tid til ferie, og som de fleste danskere gør, så rejser mange ned til de varmere lande. Spanien, Italien, Frankrig, Egypten og så videre bliver flittigt besøgt af også heroppe fra Norden, når vi skal ned og prøve den sydlige varme

Når man så skal ned og bade i de varme lande som Egypten, med hele familien, så skal man huske at have alt det rette grej med sig. Der er mange ting man skal have med sig på badeferie, og der er mange ting som man kan komme til at glemme. Så tjek listen igennem for at se om du har husket det hele til din ferie.

1. Badetøj

Det er nok noget af det der er det allervigtigste at have med. Badeshorts, bikinier, badedragter og alt det der følger med! Hvad end du vælger, så husk at få det pakket, for når man skal ned til de varme lande, så skal man da helt sikkert også prøve at bade i de varme vande, når man nu har chancen.

Havet er smukt, og dernede er havet klart, varmt og tropisk. Der er nye fisk, havmiljøer som man ikke har set, og noget dejligt varmt vand som er lige til at gå i. Der er masser af bademuligheder, også selvom det er i en pool, hvor man kan lege, svømme og dykke.

2. Solcreme

Husk nu solcremen! Den er nem at glemme, og mange tænker ‘det går jo nok’, selvom de godt ved at det bare er surt at blive solbrændt. Hellere være sikker på at man kan overleve de stærke stråler fra solen uden at blive skoldet med lidt solcreme, end at man risikerer at være helt forbrændt og syg på ens ferie.

Så hellere tage det sure med det søde og husk at få pakket den solcreme med i tasken, så du ikke ender med at skal blive hjemme i skyggen på hotellet hele dagen.

3. Badesko

Det er nu en god ide med et par badesko når man skal ud på nye strande og bade i havene. Der kan være strande med skarpe sten, brændende sand eller andet, som gør at badesko altså bare kan gøre det lidt nemmere at komme hurtigt ud i vandet og have det sjovt.

4. Solbriller og solhat

Det er nu altid rart at have solbrillerne og en god solhat eller kasket med også. Det kan være hårdt at skulle gå og misse med øjnene hele dagen nede i den varme sol, så husk nu kasket og solbriller. Så behøver du ikke at skulle ende med at købe nogen dernede.

5. Førstehjælpskasse

Som alle andre steder, så er der altså en risiko for at komme galt afsted eller til skade når man er på ferie. Så er det altid rart at kunne have noget ved hånden, som plastre, sårrens og så videre. På den måde er man sikker på at man lige har lidt ved hånden hvis uheldet er ude.

Det er heller ikke fordi hele den store førstehjælpskasse skal slæbes med, for der findes nemlig små mindre muligheder som er lavet til at kunne have med på farten, også ude på rejser. Så har man hvad man skal bruge hvis man skærer sig, bliver brændt af en brandmand eller falder og slår sig.

6. Strandhåndklæder

Det er nu også rart med et stort håndklæde når man er på stranden og skal ud og bade. Med et større håndklæde har man en mulighed for at kunne ligge på håndklædet når man kommer op af vandet, og kan bruge det som et lille tæppe.

Her er det altså ikke helt nok med et almindeligt lille håndklæde, og noget rarere at kunne vikle sig ind i et af de store. Så er der også nok til at få tørret hele kroppen på.

7. Snorkelsættet

Med et godt snorkelsæt kan du rigtig for udforsket hele den nye spændende havbund i Egypten, og finde alle mulige dyr som krabber, fisk og forskellige planter. Så kan du få mange timer til at gå for ungerne, og også dig selv, med et godt snorkelsæt i kufferten.

Der er så mange forskellige snorkelsæt at vælge imellem, at du kan både få nogle enkle og billige til dem der ikke behøver det helt vilde, men bare vil kigge lidt. Og så kan du få dem i bedre kvalitet med flere muligheder, til dem der vil lidt mere eller er mere øvede.

8. Vandtæt kamera

Det er nu dejligt at kunne tage billeder af familien på ferien, så man kan huske turen og bibeholde minderne endnu mere. Derfor er det også fedt at kunne tage kameraet med på stranden og tage billeder der, uden at skulle være bange for om det går i stykker.

Det er derfor en god ide med et vandtæt kamera som kan holde til hver del af strandturen. Med sådan et kamera kan du tage det helt med dig ud i vandet, og fange alle de sjove øjeblikke med familien på svømmeferie. Så skal du slet ikke bekymre dig om vand på kameraet eller om det går i stykker, og du kan stadig bruge det til resten af ferien også, uden nogen vandskader.